Surfers Paradise

Før eksamensperioda tok til tok vi like godt ein liten velfortjent ferie til Surfers Paradise. Byen heiter faktisk Surfers Paradise og er nettopp det. Det er vel eigentleg ikkje ein by, men meir ein kunstig samling av leiligheitshotell. Det er nesten ingen fastbuande der, men det er fullt av liv og kvalifiserar til det du kan kalle "turist trap." Vi var flinke og havna ikkje i noken av dei, mest pga. et sterkt begrensa budsjett.

Vi var veldig heldige og fikk ei kjempestor leilighet med 2 soverom, 2 bad, 2 balkongar, stort kjøkken og stor stue til ein latterleg pris (ca. 100 kr natta per person). Vi var 4 stykker på rommet og tilsammen 7 stykker med på turen (gruppebilde har folk fra Norge, Tyskland, Canada, USA og Israel).Rommet vårt var i 22 etasje med ei glimrande utsikt over ei strand som strekker seg over heilt gold coast (bilde nr. 1). Bilde nr. 2 viser utsikt fra stranda til hotellet vårt (det runde).
Bilde 3 viser utsikt andre veien til Surfers Paradise, som du ser er det ein by på kanten av stranda.

        

Vi var også på nokre utflukter og under ser du bilete av meg og Maria Skåren, som nokre av dykk kjenner fra Bjerkely Folkehøgskule. Ho bor i brisbane og har ein blogg med det oppfinnsomme navnet Maria down under (marias.weblogg.no/australia). Vi tok ein liten båttur i elva i Brisbane og fekk eit fint bilete av byen.

              

På bilete under er eg ved Australias austlegaste punkt i Byron Bay.
Tok også med eit bilete av Sydney i solnedgang fra flyturen heim. Sydney er ein fasinerande by, gled dykk alle som har tenkt å ta turen dit.

          

Framover no er det berre eksamenslesing. Eg leverte inn ein heimeeksamen idag som eg har brukt heile helga på å løyse, vidare blir det vanlege eksamenar 15. 16. og 22. november. Før det blir meir ferie :-)

Kommentarer:
Postet av: Inger

Du får ha lykke til med eksamenslesinga og med eksamenene sjølsagt. Du er vel proppfull av energi etter mange positive opplevelser. Takk for fine bilder etter siste turen. Surferen Jogeir så vi ikke på film? Ha det godt igjen. Tenker mye på dere ungdommene som utforsker deler av omverdenen. Det var veldig kjekt å ha Katharina hjemme ei uke. Gleder med til Frankriketur.
Vel vel! inger

08.nov.2004 @ 11:12:34
Postet av: Gunvor

Takk for flotte bilder, endelig litt meir nærbilde av deg,synes du har forandra deg, har du lagt på deg? Det ser i allefall utsom du har det veldig bra. Eg tenkjer på deg kvar dag, korleis det må vere å sitte å lese i varmen lykke til med eksamener Helsing mamma.

08.nov.2004 @ 19:22:33
E-post: gunvor.halland@c2i.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits