Tur til New Zealand

                                                      

Billettane er allereie bestillt og reiseruta er nesten klar. Så no vert det tur til New Zealand i "midt semester ferien" (11. September til 22. september.)


Vi blir 3 stykker som reiser. Eg, min sambuar Mike og Kelti som også er frå Canada. Planen er å leige ein bobil slik at vi kan reise og bo billig. Vi kjem til å halde oss på sør-øya sidan det er der det er mest å sjå, men også grunna økonomi og tid.

Sidan eg er i Australia må eg jo innom New Zealand. Det er mykje billigare å reise no enn i sommarferien (desember, januar og februar.) Flybilletten tur-retur Sydney - Christchurch kosta 1500 kr.

Tok her med ei bilete av Mike og Kelti (dei er ikkje så kjedelige som dei ser ut på dette biletet.)

              


Kommentarer:
Postet av: inger

Spennende! Ja du får se og oppleve mye. Og vi her hjemme får innpulser fra den store verden som med ett har blitt litt mindre.Takk for at du deler en del inntrykk med oss. Har vært og tatt imot Kristin Halvorsen som åpna "Trøndersk Landbruk" i dag. Over 10 000 var innom i dag - kjempebra. Da er det kjekt å være styremedlem. I morra tidlig drar Oddrun til OL i Athen, men først skal vi kose oss med reker og vin i kveld. Lev vel ! Inger

20.aug.2004 @ 20:51:15
Postet av: Johannes Halland

Det vert nok spennande å besøke New Zealand. Får du besøke hobbitane og, eller er det på nordøyane?
Du får iallefall ha ein god tur.

pappa og mamma21.aug.2004 @ 19:06:09
E-post: johs.halland@c2i.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits