Sommerlig vinter

Det er framleis vinter her i Australia, men vi lid ikkje. Idag er det 25 grader ute og som vanleg ikkje ei sky på himmelen. Det einaste vi manglar er regn... August er den måneden i året med minst nedbør, noko som gjer alt tørt og vissent.

Tok med eit bilete som viser at det ikkje berre er oss menneske som trivst i varmen. Dei fleste små dyr byrjar å vise seg oftare. Denne krabaten er inne på Mike sitt rom. Vi har myggnetting i vindauget, men dei klarar alltid å finne ein veg inn i huset.


Kommentarer:
Postet av: inger

Faktisk over 20 grader i Trøndelag i dag også og tørt. Heldigvis har vi stort sett bare fluer og veps som surrer rundt omkring.Ble ferdig med tresking i dag men "dere" skal vel begynne våronn snart? Ser du noe åkerbruk og hva dyrkes i ditt område? Men nå er vel alt tørt og brunt
God tur til NewZealand - det nærmer seg vel avreise.

27.aug.2004 @ 00:10:02
Postet av: Johannes Halland

Hei!
Vinter der er som sommer her eller betre. I kveld plaskregnar det og det er berre 14 grader. I dag har eg vore med å spilt inn filmen om Den store hesteferda. Heldigvis var det flott ver under opptaka. Filmen vert sendt i jula. Mykje styr med 5 hester i open båt over Hjørundfjorden. Det gjekk flott.
Desse insekta ser noko farlege ut.

28.aug.2004 @ 18:28:20
E-post: johs.halland@c2i.net

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits